Hvor overskudet kom fra i morges, det aner jeg ikke, men det blev til en gang lækre Morgenboller... Søndag morgen med bedste veninden, nybagte boller, lækker kaffe fra stempelkanden og masser af hygge - I LIKE! :o)
Før bagning
... og det færdige resultat :o)
Opskriften er fra Amo's
Den store Fødselsdags Bagebog
7 dl vand
25 g gær
½ spsk. salt
3 spsk. olie
1 spsk. honning
150 g havregryn
ca. 750 g hvedemel
Så burde man...
røre gæren ud i vandet, tilsætte salt, olie, honning og havregryn.
Røre hvedemelet i dejen lidt efter lidt, og sætte dejen i køleskabet natten over
...man kunne også bare
lade dejen hæve i ca. 30 min :o)
Sætte dejen på en plade med bagepapir med 2 skeer,
pensl med vand og drys med havregryn.
Hæve i 30 min.
Bage i forvarmet ovn (varmluft 210 grader C) i ca. 20 min.
Amme nam!
Det er gode og simple boller :o)